1 0 gorВ Єдиній системі місцевих петицій зареєстрована пропозиція щодо розв’язки Городоцька – Сяйво та розширення дороги біля мотозаводу. 

Про це пише SQ.

Автор петиції Андрій Марків вважає, що кільце, яке планують побудувати на перетині перехресті Городоцька – Сяйво, навряд чи пришвидшить проїзд вказаної ділянки. На його думку, краще винести в різні рівні смуги руху напрямків по Городоцькій на виїзд з міста та тих, які їдуть по Городоцькій в напрямку центру та здійснюють поворот на Левандівку. Він пропонує зробити це з використанням існуючого шляхопроводу (мосту над коліями). Під ним облаштувати смугу, чи смуги для руху по Городоцькій на виїзд з міста. Тоді існуючу ділянку Городоцької, позначену на схемі оранжевим штрих-пунктиром, можна залишити лише для руху в центр, що спростить вклинювання в цей потік автомобілів з Левандівки, вважає він.

"Приблизно 600 м дороги та знесення залишків старого шляхопроводу краще, як на мене, рішення і його виконання не створюватиме колапсу на довколишніх дорогах, як при будівництві кільця на перенавантаженому перехресті", - йдеться у петиції.

Її автор також пропонує розширити вул. Городоцьку на ділянці від хлібзаводу №1 до перехрестя з вул. Івана Виговського, облаштувавши додаткову смугу для руху по Городоцькій прямо на виїзд з міста, оскільки однієї смуги в цьому напрямку замало, про що свідчать постійні тягучки в цьому напрямку до вказаного перехрестя.

"Для виконання цього рішення потрібна лише зміна розмітки та знаків і винесення велосипедної доріжки на тротуар", - додає він.