1 0 en53 08s 53hot 1У п’ятницю, 13 грудня, у Львівському Палаці мистецтв, що на вулиці Коперника, 17,  запрацює Таємна майстерня святого Миколая. 

Вперше дійство відбуватиметься у центрі міста, охочі зможуть відвідати майстерню до 19 грудня. Події розділені на декілька циклів, які будуть тривати впродовж 1,5 години. В першій частині свята гості відвідають Небесну пошту, Творчу Майстерню, Цукерню, а також Пакувальну. Про це повідомили кореспонденту 032.ua організатори події. 

У межах дійства учасники  зможуть приготувати солодощі у Цукерні, створити еко-торбинки у Пакувальні. У Творчій майстерні гості будуть виготовляти різдвяну свічку або дерев’яну іграшку, а також відвідувачам покажуть інтерактивну виставу. Опісля цього вони зможуть зустріти та поспілкуватися зі святим Миколаєм. 

Довідка. Таємна Майстерня святого Миколая працює вже вчетверте. В попередні роки Майстерня функціонувала у м. Брюховичі, м. Рудно. За час функціювання Майстерню відвідало 800 дітей та більш ніж півтисячі їх батьків. Всі учасники залишились задоволеними та сповнені позитивними емоціями.

Нагадаємо, незабаром на площі Ринок відкриють хатинку святого Миколая. Графік роботи можна дізнатися ТУТ