GribovichiЛьвівський окружний адміністративний суд заборонив ЛКП «Збиранка» здійснювати викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Завдяки спільним діям органів прокуратури Львівської області та екологічної інспекції, в суді вдалось заборонити ЛКП «Збиранка» здійснювати викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, що розташовані на території полігону твердих побутових відходів у с. Великі Грибовичі Жовківського району Львівської області, - йдеться в повідомленні.

Відповідний адміністративний позов до суду подала екологічна інспекція, оскільки експлуатація стаціонарних джерел викиду забруднюючих речовин комунальним підприємством проводилась з численними порушеннями вимог закону, а саме за відсутності відповідного дозволу на викиди, без їх інвентаризації та іншого.

Прокуратура Львівської області здійснила вступ у розгляд цієї справи. У ході її розгляду суду були подані належні докази та документи на підтвердження позовних вимог, а також залучено спеціалістів в сфері охорони довкілля. Як наслідок Львівський окружний адміністративний суд 30 березня 2017 року позов задовольнив повністю.

Фото: Львівський портал