Справу про конфлікт між священиками, що стався минулого року у Золочівському районі, передано до суду. Про це пише Золочів.net.

“За процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури слідче відділення Золочівського ВП ГУНП у Львівській області скерувало до Золочівського районного суду обвинувальний акт відносно одного із священнослужителів храму, що розташований у м. Золочів. Він, перебуваючи в приміщенні однієї із сільських рад Золочівського району на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин наніс легкі тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров’я іншому священослужителю», - про це повідомив заступник керівника Золочівської місцевої прокуратури радник юстиції Р. Андрес.

Відповідальність за такі дії передбачена ч.2 ст.125 КК України, санкцією якої визначено покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років. Судовий розгляд триває.

Нагадаємо, торік у селі Ясенівці, Золочівського району відбулася "фізична сутичка" між двома священослужителями.