dorogaУряд затвердив перелік об'єктів реконструкції та капітального ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення у Львівській області та обсяги бюджетних коштів для їх фінансування у 2017 році, реалізація яких здійснюватиметься у рамках інвестиційного проекту "Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області". Про це йдеться у Розпорядженні Кабміну від 29 березня 2017 р.

Проект, фінансування якого здійснюється за кошти держбюджету, відібрано Міжвідомчою комісією з питань державних інвестиційних проектів.

Для його реалізації у Держбюджеті-2017 передбачено видатки за новою бюджетною програмою, порядком використання яких, зокрема, передбачено спрямування коштів згідно з відповідним переліком об'єктів.

Прийняття постанови дасть змогу використати кошти загального фонду державного бюджету в сумі 250 млн грн., передбачені за відповідною бюджетною програмою, для реконструкції та капітального ремонту окремих ділянок таких автомобільних доріг державного значення, а саме: М-11 Львів - Шегині, Р-40 Рава-Руська - Яворів - Судова Вишня, Т-14-16 Львів - Пустомити - Мединичі, Т-14-25 Миколаїв - Городок - Жовква - Кам'янка-Бузька - Бібрка.