1 0 371741 1
Фото ілюстративне
Погода в Україні в найближчі дні очікується суха і сонячна, але з аномальною для цього періоду зими температурою. Часом ця різниця буде досягати до 17 градусів.

Про це пише Стопкор.

Українські синоптики у своєму прогнозі погоди до кінця поточного тижня заявили, що січень продовжить дивувати "погодними сюрпризами", показуючи місцями невластиві для зими температурні показники.

Так, за даними Українського Гідрометцентру та відомого синоптика Наталії Діденко, температурна різниця між денним теплом і нічним морозом в деяких регіонах може бути досить суттєвою – до 17 градусів.

Завтра, 15 січня, очікується ще більше потепління на заході України – до плюс 8 градусів. Це аномальна температура для цього погодного періоду. Однак вночі в Чернівецькій області буде мінус 8, тобто відбудеться сильний температурний перепад.

Опадів в середу на решті території України не передбачається.

16 і 17 січня по всій Україні очікується похолодання, але на Заході буде тепло – плюс 8 градусів. На 18 і 19 січня відбудеться традиційне Водохресне похолодання. Наталія Діденко попередила, що цього разу воно буде незначним. Вночі очікується до мінус 5 градусів морозу, а вдень до плюс 6 градусів тепла.