img8838 8ac01081bdfc2e1266140ef0fca70ab8Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з Генеральним Консулом Республіки Польща у Львові Рафалом Вольським, який офіційно приступає до виконання обов’язків зі суботи. Сторони обговорили можливості співпраці між Львовом та Польщею, а також поспілкувались про поточну економічну і політичну ситуацію. За словами Рафала Вольського, Польща зацікавлена інвестувати у Львів та реалізовувати спільні культурно-науково-суспільні проекти. 

Пан Рафал Вольський зазначив, що Консульство у Львові є найбільшою консульською установою Польщі у світі, і зацікавлене в активізації економічної та інвестиційної співпраці.

«Перший план – продовжувати добру роботу попередників. Оскільки є особливе значення Львова для України і польської культурної спадщини. Ми маємо низку культурних проектів. Треба співпрацювати у культурно-суспільно-науковому напрямках. Я знаю про нові виклики для вашого міста, пов’язані з екологією і господарюванням по сміттю. Будемо активізовувати економічну співпрацю. Ми готові допомагати, польські фірми мають хороший досвід у сфері поводження з ТПВ», - зазначив Рафал Вольський.

Фото: прес-служба ЛМР