dmnfgbvkmdkvСлідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, 16 січня 2020 року затримано головного державного ревізора-інспектора ГУ Державної податкової служби у Львівській області під час одержання неправомірної вигоди у сумі 30 000 гривень (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

За попередньою інформацією, податківець вимагав «винагороду» від власника готельного комплексу за непритягнення до можливої відповідальності за неоформлення трудових відносин з найманими працівниками.

IMG 20200116 WA0012Наразі тривають невідкладні слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Затримання відбулось за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції у Львівській області та процесуального керівництва прокуратури Львівської області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

1 1