1 0 1575723704 1
Фото ілюстративне
Про ситуацію, що відбувається в Львівському обласному центрі екстренної медичної допомоги та медицини катастроф, повідомляють у соцмережах.

Як пише «Четверта студія», у дописі на сторінці спільноти «САМА «швидка» допомога», повідомляється про те, що на території 1-ї підстанції швидкої допомоги (вул. Київська, 31) облаштовано приватну стоянку для  автомобілів.

«Наше підприємство Львівський обласний центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф (КНП ЛОР ЛОЦ ЕМД МК) занепадати почало давно, але протягом останнього року найбільше. Вся справа в тому, що чиновники різних рангів постійно крадуть. В.о генерального директора Ярослав Пилипець ще й подався зараз на конкурс на гендиректора. За нормами на 10 тис. населення має бути 1 машина швидкої, тобто на Львів мінімум 80 машин, сьогодні виїхали 20. Немає водіїв, в них за 4-5 тис. Штат штучно закритий півтораставочниками, які просто приходять на роботу і сидять бо нема машин та водіїв, інші працівники падають з ніг від навантаження 10-12 викликів за 12 год. Пилипець проводить тендера та закуповує медикаменти на 30% дорожче ринку. На 1-й підстанції вул. Київська, 31 влаштував приватну стоянку для чужих авто. З фонду економії заробітної плати виділяють щомісячні премії наближеним до керівництва», – зазначається у дописі.