1 0 en54 0 360shot 1
Фото з Фейсбуку групи
Нічний клуб, у якому має відбутись виступ російського гурту "Фактор-2", оприлюднив свою офіційну позицію.

"Шановні львів'яни і громадо міста, офіційна позиція клубу Малевич відносно події, яка викликала стільки емоцій, а саме концерту групи Faktor-2, наступна:

1. Ми не є організаторами концерту цієї групи. Якщо Ви уважно читаєте афіші клубу, там завжди жирним шрифтом вказано безпосереднього організатора заходу. В даному випадку, ми надаємо приміщення клубу в оренду для проведення події великій німецькій Букінг Агенції Malina Booking (http://malina-booking.com/de/index.html). Квитковим оператором є Gastroli.ua.
2. Долучаємо представників Malina Booking та Gastroli.ua до нашої розмови.
3. Ми долучаємо до посту офіційний лист від Malina Booking, де є чітке пояснення і підтвердження того, що ця група не є в списку СБУ та не гастролювала на заборонених територіях.
4. Проблема виникла через Вашу НЕУВАЖНІСТЬ! Існує ДВІ ГРУПИ з однаковою назвою. І саме група Фактор 2 - назва КИРИЛИЦЕЮ є тою самою групою, що гастролювала на тимчасово окупованих територіях. Тобто фактично Ви ПЕРЕПЛУТАЛИ!!!!
5. Також, хочемо сказати, що той формат спілкування, який Ви обрали для Вашого обурення (а саме нецензурна лексика, погрози спалити, наклеп і образи) для нас є дивним!! Тому що це яскраво демонструє Ваше істинне обличчя і Ваш низький рівень культури на весь Львів і на всю Україну!
6. Крім того, публічні заклики спалити і таке інше - вже несуть за собою кримінальну відповідальність!
7. Однак! Ми щиро дякуємо всім Вам за уважність і за те, що тримаєте руку на пульсі!", - повідомляють у "Малевичі".

Нагадаємо, 6 березня у клубі виступить російський гурт "Фактор-2". Деякі небайдужі люди зауважили, що група досить неоднозначна, попри те, що начебто не виступає в окупованому Криму.

Більше того, ще недавно у Львові розгорівся скандал через виконання російською пісень Тіною Кароль, української артистки. А концерт молодіжного українського гурту "Время и стекло" зовсім відмінили через можливі обурення людей російськомовними піснями. Ці артисти також не виступають в окупованому Криму та РФ. Навіть не публікують у себе "червоні зірки" чи вітання з "23 февраля".

1 0 82348223 3473793945980857 6685052382167957504 n