mx7evuotzeov4rs8sg311f49htty52mv
фото Марека Дурдина
У ніч на неділю, 19 грудня, близько 1 год. ночі у Польщі трапився випадок із п'яним таксистом-українцем. Водій “Uber” їхав вулицями Вроцлава зі швидкістю понад 120 км/год у той час, коли у автомобілі перебував його клієнт. На одному з переїздів він ледь не збив пішоходів, адже не встиг загальмувати. Про це повідомляє Рolsatnews.pl.

Водій також їхав дуже близько до інших машин — під час поїздки навіть розбив бокове дзеркало. На щастя, його “пригоди” перервав пасажир — Марек Дурдин з Глівіце, — якому вдалося зупинити машину і затримати чоловіка, поки не прибула поліція.

У таксиста виявили більше 2 проміле алкоголю у крові.

У ту ніч Пан Марек замовив “Убер”, аби дістатися до свого готелю. Авто прибуло за лічені хвилини. Водій практично одразу почав їхати з шаленою швидкістю. На зауваження пасажира не реагував, на прохання зменшити швидкість — також. Всю дорогу чоловік мовчав, дивився на дорогу і “давав газу”.

Після того, як на переході горе-водій ледь не збив пішоходів, а потім вибив бокове дзеркало, Марек Дурдин почав хвилюватися за своє життя, — інформує видання. Саме тому, коли побачив на одній із вулиць поліцейський патруль, вирішив діяти. Він схопив правопорушника за руку і покликав на допомогу.

Коли правоохоронці затримали громадянина України, виявилось, що він перебував під впливом алкоголю — алкотестер виявив понад 2 проміле.

Чоловіка затримано.