0987656889Компанія Winew і Bus Trans звільняє обох водіїв, які причетні до скандалу із дівчатами-військовими, яких вони висадили з автобусу через проукраїнську позицію. Про це повідомили місцеві запорізькі ЗМІ.

"Обох членів екіпажу звільнять, саме зараз готується відповідний наказ. Чоловіки ознайомляться з ним, як тільки прибудуть до Запоріжжя", - розповіла директорка компанії, що здійснює перевезення.

Чоловіків вже відсторонили від роботи, щоб закінчити маршрут, до автобуса відправили інших водіїв. Також, у компанії повідомили, що кошти за квитки дівчатам повернули.

“Ми спілкувалися з Яриною Чорногуз, запропонували відшкодували моральну шкоду, дівчина відмовилася, сказала – достатньо буде звільнення обох водіїв. Ми цю вимогу виконаємо, втім, ми також хочемо послухати пояснення водія, він мусить сказати чому так вчинив. У кожен автобус ми даємо флешки з українською музикою та відео, нам не зрозуміло чому водії вирішили включити російський продукт та ще й відмовилися виклюнити на прохання”, - каже директорка компанії пані Оксана.

Нагадаємо, вчора ввечері між дівчатами військовими (одна розвідниця, інша госпітальєрка) виник конфлікт. Жінки поверталися з похорону бійця, що загинув захищаючи Україну, одна з дівчат – наречена загиблого. Пасажирки попросили виключити російський серіал, який транслював водій автобуса. Останній відмовився, а далі навіть вигнав дівчат на вулицю.

Про конфлікт військові написали у соціальній мережі Фейсбук і одразу отримали реакцію на нього. У Києві, куди повинен був приїхати автобус, з якого вигнали жінок, підтягнулися декілька десятків чоловіків та журналісти, щоб почути пояснення особисто. Втім, водій злякався і поїхав іншою дорогою.