9876545678«Леви» уклали піврічний контракт з опцією продовження із грузинським захисником Андро Гіоргадзе. У складі «зелено-білих» 23-річний оборонець виступатиме під 30-м номером. Також команду поповнив півзахисник Олексій Хахльов із Рівненщини. За «левів» 20-річний футболіст виступатиме під 8-м номером. Термін дії угоди – два з половиною роки

Про це повідомили у прес-службі ФК «Карпати».

Грузинський центральний захисник Андро Гіоргадзе поділився враженнями після підписання контракту з львівськими Карпатами.

p1dvjnqs021rtntr9mkvgtj2e64"Я раніше вже виступав в Україні (за Ворсклу. – прим.), мені завжди подобалось тут. Тож коли з’явилась пропозиція з Карпат, попри всі інші варіанти, я з радістю погодився стати гравцем "зелено-білих".

Львів – дуже красиве місто, де мешкають доброзичливі люди. Тому вважаю, що я обрав для себе хорошу команду та правильний шлях. Є деякі спогади про Карпати, але не з найкращих (посміхається). Коли я виступав у складі полтавської Ворскли, ми на виїзді поступились "левам" з рахунком 0:4.

Знаю, що вболівальники переживають за нашу команду та підтримують нас у будь-якій ситуації, тому, своєю чергою, ми будемо намагатись досягати лише позитивного результату", – цитує Гіоргадзе прес-служба "Карпат".

 Олексій Хахльов також поділився думками про свою нову команду.

KRP 9132«Відчуваю піднесення після підписання контракту з «Карпатами». Сумував за рідною землею, адже я сам із Західної України, із невеличкого містечка Острог на Рівненщині. «Карпати» – вагомий бренд українського футболу, із великою історією та одними із найкращих вболівальників України, які заслуговують лише на найвищі місця.

Відсутність ігрової практики – мабуть, найбільша моя проблема на цьому етапі. Але віднині, сподіваюсь, все зміниться на краще. Хотілось би вже у першому контрольному матчі вийти на поле та продемонструвати свою найкращу гру.

Я і раніше був знайомий із багатьма гравцями «Карпат», у нас чудовий дружній колектив. Перед нами стоять непрості завдання, на команду очікує важка весняна частина чемпіонату України. Тож збори вкрай необхідні, щоб прогресувати, показувати справжній рівень та демонструвати якісний футбол в офіційних матчах», - каже Олексій Хахльов