habarinspekcijaЗатримана на хабарі чиновниця Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львові Львівської міської ради виявилася другою дружиною директора "Шевченківського гаю".

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на поінформовані джерела, головний спеціаліст Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львові Львівської міської ради, яку затримали на хабарі у 500 доларів США, є дружиною близького чиновника до мера Львова Андрія Садового. Зокрема, вона є другою дружиною директора Музею народної архітектури та побуту ("Шевченківського гаю") Романа Назаровця.

За даними прокуратури Львівської області, посадовець, зловживаючи службовим становищем, вимагала неправомірну вигоду від львів'янина за видачу дозвільних документів після індивідуального перепланування приватного помешкання у будинку, що є пам'яткою архітектури місцевого значення.

Затримали посадовця у громадському місці на вул. Хуторівка під час отримання грошей. За фактом відкрито провадження за ч. 3 ст.368 КК України.

Зараз проводяться усі слідчо-оперативні дії та встановлюються інші посадові особи, причетні до розподілу коштів. Досудове розслідування триває.

Назаровець З 1994 по 1997 рік працював у АТ "Нідерландсько-Українські агропроекти", на посаді першого голови правління. З липня по жовтень 1997 року працював у ВАТ "Південьзахіделектромережбуд", займав посаду заступника голови правління. З 1997 по 2006 рік працював у ЗАТ "Перлина Карпат", на посаді голови правління. З липня по жовтень 2006 року працював заступником генерального директора ЗАТ "Промбудприлад".

З 2007 року по вересень 2013 року працював в управлінні "Дозвільний офіс" ЛМР на посаді начальника управління. У вересні 2013 – призначений на посаду директора Музею народної архітектури та побуту у Львові. Левова частина цих підприємств є наближеними до мера Львова. А самого Назаровця свого часу називали "правою рукою" Садового.