prozПід час обшуку у помешканні затриманого вчора за підозрою в отриманні хабара заступника начальника Сихівського відділу Нацполіції Львова Петра Проця виявили значну суму готівки.

Про це йдеться в повідомленні Нацполіції.

Так, у майора Проця було виявлено 60 тисяч гривень і 3 400 євро.

При цьому, в електронних деклараціях Петра Проця за 2015 і 2016 роки в розділі «Грошові активи» вказано, що «У суб'єкта декларування чи членів його сім'ї відсутні об'єкти для декларування в цьому розділі».

Водночас автомобіль Міцубісі Паджеро (2007 року випуску) та вантажівку САЗ (1985 року) поліцейський задекларував на ім’ядружини.  

До речі, під час затримання у підозрюваного також було вилучено iPhone 7.

Поза тим, як стало відомо Форпосту із джерел у прокуратурі області, проти затриманого майора може бути порушено справу за статтею 368 ч.3, яка передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років .

Як повідомляв Форпост, 6 квітня, о 12.10 за підозрою в отриманні неправомірної вигоди було затримано заступника начальника Сихівського відділу поліції. Затримання здійснювали працівники Львівського управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції спільно із представниками прокуратури Львівської області.

Заступника начальника було взято біля входу у Сихівську районну адміністрацію, де він отримував від підприємця 2,5 тисячі гривень, які попередньо були помічені.