1 0 ддд
Фото із відкритих джерел
Управління комунальної власності Львівської міської ради погодило продовження договору оренди приміщення на вул. Київській,4 антиукраїнському об’єднанню «Організація ветеранів України».

Про це у Facebook розповів громадський активіст, доброволець та представник руху "Суспільство майбутнього" Андрій Лібич.

"Чим відома ця організація? Довголітній її голова, а з 2017 р. «почесний» - Цибенко Петро Степанович - активний член Комуністичної партії України з 1982 року!
Був народним депутатом України з 2-го по 7-ме скликання включно від КПУ! Відомий своєю українофобською діяльністю", – йдеться у дописі.
«Досягнення» Цибенка як нардепа:
- У 2012 р. проголосував за «закон Ківалова-Колесніченка», спрямований на знищення української мови!
- У 2013 р. підписав звернення до Сейму Польщі з проханням визнати події на Волині 1943-1944 рр. геноцидом поляків українцями.
- Голосував за диктаторські закони 16 січня 2014 р.

У Львові керівником осередку цієї організації є Грубий Олександр Якович. Так само багатолітній член комуністичної партії.
- У 1968 р. О.Грубий брав участь в придушенні чехословацького повстання проти радянського окупаційного режиму.
- У 2011 р. разом з іншими комуністами був співавтором заяви у виданні «Независимая народная газета «Советская Россия»» про засудження Української повстанської армії, брехні про співпрацю її з Гітлером.
- У жовтні 2014 р. в інтерв’ю виданню «Рабочая газета» озвучив думку своєї організації, що Україна нібито воює з власним народом.
- У 2017р. разом з Інною Іваночко з «Українського вибору» В. Медведчука виступив на захист радянського окупаційного «монумента слави» у Львові.

"Багато років організація користувалась прихильним ставленням міської влади. У 2006 році міський голова м.Львова Андрій Садовий нагородив Олександра Грубого подякою за активну громадську роботу. Після всього, що відбулося в нашій країні з 2014 року, ми бачимо й далі нечуване лояльне ставлення до організації, що відверто демонструє ворожі погляди! Зараз їм знову хочуть продовжити оренду приміщення комунальної власності за адресою вул.Київська,4", – пише Лібич.