telezhka dlya sada 46У Шевченківському районному суді винесли вирок чоловіку, який 4 листопада 2019 року близько 14.00 год. неподалік дачного кооперативу «Джерело Стефанія» у  Львові пограбував жінку. Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень, пише Форпост.

Зловмисник, керуючись бажанням наживи, вирвав у жінки з рук господарський візок темно вишневого кольору та втік, чим спричинив потерпілій збитків на суму 655 грн.

Грабіжником виявився мешканець Жовківщини. Під час суду чоловік повністю визнав свою провину та попросив його суворо не карати.

У вироку вказано, що злочинець вже притягався до відповідальності у 2011 році через розбій, вчинений групою осіб за попередньою змовою. 

Суд визна чоловіка винним криміналі за ч.2 ст. 186 КК України та призначив йому покарання у виді 4-ох років позбавлення волі. Але на підставі ст. 75 КК України засудженого суддя Дарина Глинська звільнила від відбування призначеного покарання з випробуванням, якщо він впродовж двох років іспитового строку не вчинить злочину і буде періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації.

Відповідно до ст. 76 КК України зобов`язати засудженого ОСОБА_1 періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.