Твоє місто

avtodokЗ 13-го грудня упродовж кількох днів сервісні центри МВС у Львівській області не зможуть надавати послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів.

Як зазначають у прес-службі відомства, причиною є відсутність спеціальної продукції – заготовок для виготовлення свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів. Упродовж кількох днів обіцяють вирішити проблему.

«На жаль, через технічні проблеми сьогодні ми не маємо у наявності продукції для виготовлення свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів. Через це у вівтороку жодному з восьми сервісних центрів МВС у нашій області не зможуть реєструвати та перереєстровувати автомобілі. За два-три дні зможемо надавати клієнтам повний спектр послуг. Просимо громадян з розумінням поставитись до цієї ситуації та перенести заплановані візити до Центрів або ж пройти експертний огляд та отримати консультації завтра, а в інший день отримати нове свідоцтво про реєстрацію», – зазначив Олександр Плашовецький, в.о. директора регіонального сервісного центру МВС у Львівській області

У прес-службі звертають увагу, щосервісні центри МВС надаватимуть усі інші послуги у звичайному режимі.