1 0 1264789
Фото ілюстративне
Вчора під час оформлення авіарейсу "Мінськ-Київ" українські прикордонники виявили серед пасажирів російського письменника та журналіста.

Про це повідомляє сайт ДПСУ.

Зазначається, що перший росіянин являється жителем Санкт-Петербурга 1986 року народження, який прилетів в Україну вести лекції про копірайтинг у Києві. Також повідомлено, що дана особа неодноразово відвідувала анексований Крим, тому зважаючи на цей факт йому було заборонено в’їзд в Україну.

Тим самим рейсом, з тією ж метою в Київ прилетіла також москвичка 1983 року народження. Говориться, що росіянка забезпечує комунікацію групи компаній, які ведуть діяльність на тимчасово окупованому Кримському півострові. А у своєму профілі в соцмережах вона викладає фото із заходів, організованих російськими силовиками, із забороненою в Україні атрибутикою та зі зброєю. Цій особі також заборонили відвідувати Україну.

В ДПСУ, повідомили, що обидвом громадянам РФ відмовили у перетині державного кордону України та проставили заборону в’їзду в нашу країну на 3 роки. Сьогодні зранку вони зворотнім рейсом відлетіли у Мінськ. Нагадаємо, напередодні вихідних в «Жулянах» завернули ще трьох російських пропагандистів (журналістів, СММників, блогерів), які хотіли навчати українців мистецтву масових комунікацій.