bammperrЗа останній тиждень ЛКП "Лев" прилаштувало у сім'ї сімох собак, серед яких Бампер, що вижив після ДТП і проходив тривалу реабілітацію, та Альберт, який сам повертався до своєї домівлі у ЛКП "Лев". Тепер Альберт працюватиме в охоронній фірмі, де буде справжнім захисником, йдеться на сторінці підприємства у Фейсбук.

bamper"Серед них два дуже особливих для нас песики – Бампер та Альберт, про яких ми вже неодноразово розповідали раніше. Бампер – молоденький собака, який потрапив до ЛКП «Лев» з травмами після ДТП і приходив тривале лікування та реабілітацію. Він вже одужав завдяки піклуванню наших працівників та активно бігає і радіє життю. Родина, що забрала його, живе у Кам’янка-Бузькому районі. Вони звернули увагу на цього чудового собаку ще давніше, адже слідкують за нашими новинами у Facebook. А зараз вирішили приїхати і забрати його додому. Зустріч та «всиновлення» відбулися зі сльозами зворушення на очах. Тож тепер Бампер радісно бігає своїм новим подвір’ям, а ми чекатимемо на щасливу історію від його нової родини!

albertТакож прилаштований наш любий Альберт, вже зрілий собака, який сам повертався в ЛКП «Лев» після відпуску на місце відлову! Цього разу йому вдалося знайти господарів. І він на службовому автомобілі поїхав у свою нову домівку – відтепер він працюватиме в охоронній компанії, де зможе застосувати усі свої таланти захисника. Ми дуже радіємо за наших підопічних і скоро знову поділимось історіями про щасливих прилаштованих!", - йдеться у дописі.

Слідкуйте за новинами ЛКП "Лев" у Фейсбук - може і ви станете господарями вірних, але покинутих свого часу, собак.