90238496 2704409183137600 8348469323005689856 nЛьвівський байкер Олександр Голдак застряг Індії, бо не відмовився від собаки, якого підібрав на вулицях. Про це повідомляє Діло із посиланням на Оdessa.online.

Мовиться, що Олександр разом із дружиною давно хотіли побувати в Індії. На вулицях індійських міст вони побачили багато безпритульних тварин. Одну з собак, з якої всі знущалися, вони взяли собі на виховання. Олександр зміг оформити всі необхідні документи (у тому числі і прививки), які б дозволяли перевозити собаку з собою. 15 березня подружжя мало летіти літаком з Бомбей до Стамбулу, але в останній момент, їхня авіакомпанія змінила правила і заборонила на борт брати тварин. Дружина Олександра полетіла додому, а чоловік залишився з собакою, бо не захотів залишату ту на вулиці. В Олександра в Індії є друг, теж байкер, у нього він і живе зараз за 600 км від столиці. Однак місцева громада спершу боялася європейця, через страх перед коронавірусом. Пройшовши медичне обстеження, всі заспокоїлися. Тепер Олександр чекає і надіється на допомогу зі сторони української влади.

Також про Олександра розповіла львівська журналістка Ольга Мовчан у Facebook.

«Лесик Лихо Двохкольосноє застряг в Індії, бо не хотів покидати там підібрану собаку – зробив їй усі документи, перевірив можливість вильоту. Але він не гламурна дівчинка, тому навряд його набере президент) Зате він дотепний львівський байкер, мій добрий знайомий, який у відео в першому коментарі дуже намагається здаватися серйозним і розповідає історію своїх пригод;) Може, комусь цікавий сюжет? Давайте допоможемо Лесику не почуватися покинутим», – написала Ольга Мовчан.