1 0 лллр
Фото ілюстративне
На Львівщині 29-річний командир Стрийської пожежної частини ГУ ДСНС у Львівській області під час повернення автобусом з весілля у Стрийському районі побився з жінкою, яка теж була гостею на цьому весіллі, та відкусив їй частину мізинця.

Інцидент трапився влітку 2019 року, однак підозру надзвичайнику оголосили лише зараз, пише "Zaxid.net".

Як повідомили у вівторок, 7 квітня, в прокуратурі Львівщини, інцидент стався вночі 28 липня 2019 року у селі Загірне Стрийського району, коли гості поверталися автобусом зі святкування весілля. Близько 03:00 між гостями в автобусі виник конфлікт. Що саме стало причиною сварки правоохоронці не повідомляють.

За версією слідства, під час сварки із 40-річною жителькою Дрогобича, яка теж поверталася з весілля, працівник пожежної служби кілька разів вдарив жінку та відкусив їй частину пальця на руці.

Такі дії 29-річного командира пожежної частини правоохоронці кваліфікували за ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) ККУ.

Досудове розслідування проводили слідчі львівського ДБР. У вівторок, 7 квітня, ДБР повідомило про оголошення підозри винуватцю злочину.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожують виправні роботи на термін до двох років, обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Правоохоронці не повідомляють, командир якої саме пожежної частини підозрюється у вчиненні злочину. За даними джерел ЗМІ у правоохоронних органах, чоловік проживає у Стрийському районі і керує пожежною частиною у Стрию.