1ce6ae4ebdb297d1eb67a900bf327110 0У 2017 році для безперебійного газопостачання компанія планує відремонтувати та замінити понад 54 км газових мереж, та ще 310 споруд на них, на що скерує понад 38 млн. грн. зі своєї інвестиційної програми. Над тим, щоб усі ремонтні та планові роботи виконувалися вчасно, а аварійні ситуації були ліквідовані в мінімальні терміни, працює три служби: експлуатації газових мереж, внутрішньо будинкових систем газопостачання та аварійно-диспетчерська. Для цього задіяно майже 2,5 тис. фахівців компанії. Про це інформує прес-служба ПАТ «Львівгаз».

Окрім того, щодня в цілодобовому режимі для локалізації та ліквідації аварій у споживачів, в області функціонує аварійна служба ПАТ «Львівгаз», в якій задіяно понад 250 фахівців, - інформують у службі. За добу опрацьовують від 80 до 100 аварійних звернень споживачів газу регіону.

«При такій великій кількості робіт, а також низькій оплаті, коли середня зарплата слюсаря на 40% нижча від середньої зарплати по області, відбувається значний відтік кваліфікованих кадрів. До прикладу, у 2016 році з товариства звільнились 318 працівників робітничих професій, яких компанії постійно бракує. Наразі в нас залишаються відкритими 380 вакансій, які неможливо заповнити через наднизький рівень заробітної платні», - розповів Голова правління ПАТ «Львівгаз» Юрій Войсович.  

За даними прес-служби, щодня ПАТ "Львівгаз" проводить комплекс робіт з ремонту та обслуговування газотранспортної системи, щоб забезпечити безперебійне газопостачання до 800 тис. споживачів Львівської області.