1366965209Завтра, 23 квітня, відбудеться "Львівський напівмарафон 2017", у якому зможуть взяти участь усі охочі. Для того, аби спробувати свої сили та стати частинкою забігу за здоровий спосіб життя потрібно сьогодні, 22 квітня, зареєструватися. Про це Форпосту розповіла учасниця змагань  Настя Макарова.

Старт відбудеться біля Оперного театру і маршрут пролягатиме: пр. Свободи - пл. Галицька - пл. Соборна - вул. Пекарська - вул. Мечнікова - вул. Левицького - вул. Погулянка - і далі по парку Погулянка. Також у програмі змагань буде додатково забіг на 4 кілометри.

Усі учасники змагань, що завершать дистанцію, отримають пам'ятні медалі. Переможці та призери пробігу в абсолютній першості (1 - 3 місце, чоловіки та жінки окремо) нагороджуватимуться медалями, а також речовими або грошовими призами. Переможці та призери у вікових категоріях ( І - ше, ІІ - ге, ІІІ - тє місце) нагороджуватимуться кубками та речовими призами.

«Я вже 4 роки працюю за спеціальністю, фахівцем з фізичної реабілітації, в міжнародному реабілітаційному центрі

"Центр реабілітаціії Бубновського", - розповіла учасниця змагань додала Настя Макарова. - Раніше участі у напівмарафоні не приймала. Але цього року вирішила взяти участь. Щоб привернути увагу молоді до спорту та здорового способу життя».

До слова, Настя Макарова уже має немалий спортивний досвід. 7 років вона займалась легкою атлетикою, біг на середні дистанці : 800 м і 1500 м. Приймала участь і була переможцем і призером всеукраїнських і міжнародних змагань ) Закінчила Львівське державне училище фізичної культури. Потім закінчила магістратуру спеціальність фізична реабілітація в Львівському державному університеті фізичної культури.