Вголос

predstavlennia
Фото: Укрінформ
У Львові у Головному управлінні Нацполіції представили новопризначеного керівника – Валерія Середу.

Відповідно до наказу від 13 грудня на Львівщині призначено нового керівника Головного управління поліції генерала поліції ІІІ рангу Валерія Середу, який працював до цього ректором Львівського державного університету внутрішніх справ.

Серед перших кроків на новій посаді Валерій Середа пообіцяв навести лад у кадровій політиці – набрати нових людей та укомплектувати райвідділки.

«Я не хочу робити різких кроків. Хочу вивчити ситуацію зсередини. Знаю, що є проблеми кадрові. Досить серйозні: фізична відсутність працівників, некомплект. Ви зайдіть у райвідділи і подивіться, що робиться. Так, десь є і питання по професіоналізму деяких працівників. Але це не означає, що прийшов Середа і завтра всі будуть звільнені.

Індивідуально по кожному напрямку треба буде розбиратися. В багатьох випадках без допомоги громади і засобів масової інформації мені буде важко це зробити», - додав новий очільник Нацполіції Львівщини Валерій Середа.

До цього призначення Середа очолював Львівський державний університет внутрішніх справ. Як зазначив екс-ректор, його посада поки що вакантна. Адже існує певна процедура обрання. Та він буде відстоювати кандидатуру його першого проректора Романа Благуту.

У своєму виступі Валерій Середа також подякував Дмитру Загарії за зроблену роботу:
«В перше в історії правоохоронних органів міліції і поліції України, ви змогли довести, що поліція не така вже й зла, що вона може бути спільно із народом. Лише спільно із народом зможемо забезпечити безпеку нашої держави і збереження суверенітету. Ви стали на Львівщині народним генералом».