15977007 1239729689446068 855075067340379045 n«Про конкурс можу сказати наступне. Оголошення суперечить законодавству, невідповідність режиму і класу. Організатор не перевіряв достовірність поданих даних перевізником. Мені також не є зрозумілим той факт, як можна визначити переможця по конкурсу, якщо ми не маємо даних по одному із перевізників, а саме на який він пакет конкурсу подався і скільки балів отримав», - голова ГО «За якісний транспорт» Святослав Товстига на своїй сторінці у Фейсбук висловив своє обурення і нерозуміння ситуації, що розгорнулася довкола конкурсу перевізників на міські перевезення.

Голова ГО «За якісний транспорт» також зазначив, частина конкурсного комітету не змогла прийти, бо було повідомлено занадто пізно. «Перевізників претендентів не запросили на конкурс, хоч постановою це передбачувано. Окрім того, у всіх претендентів були виявлені порушення, але організатор не захотів їх перевіряти. Ці порушеня є підставою для технічного недопуску, який передбачений постановою 1081. Через наведені вище факти я голосував "проти". Бо це був не конкурс, там всі нехтують законодавством і умовами конкурсу», - додав Святослав Товстига.

Нагадаємо, вчора, 25 квітня, відбулося засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на міські маршрутні перевезення. Конкурс був проведений в супереч забороні суду.