Колишній міський голова Самбора Тарас Копиляк "підстеріг" теперішнього начальника юридичного відділу міської ради Самбора Володимира Процайла просто на вулиці і посеред білого дня натякнув, що може йому створити "проблеми". Про це інформує «Рух Нових Сил Львівщина».

"21 квітня, повертаючись додому о 18:15 на вулицi Івана Франка колишній міський голова Тарас Копиляк зупинився на "Тойотi" і сказав мені, що якщо я буду згадувати його прізвище ще в документах службових розслідувань, то, цитую: "буду мати проблеми, зрозумів?", - розповів начальник юридичного відділу міської ради Володимир Процайло. - Це варто розцінювати як погрозу? Екс-мер, вочевидь, не зауважив, що я в той час говорив по телефону, та й окрім того нас бачили. Тому скажу, що попри увесь тиск, який чинять і будуть намагатися чинити, можемо запевнити громаду Самбора - ми не злякаємось, відстоюючи ваші інтереси».

Як йдеться в повідомленні, у 2015 році самбірчани обрали на посаду міського голови Самбора людину ВОЛІ-Руху Нових Сил Юрія Гамара. Тоді у міській раді розпочалися ряд службових розслідувань щодо незаконних оренди/продажу міської землі та виявлено ряд порушень команди екс-мера Копиляка. Володимир Процайло очолив спеціально створену комісію для розслідування. Уже 13 квітня на підставі розслідування Юрій Гамар звільнив начальницю відділу земельних відносин Галину Магац. Факти будуть передані у правоохоронні органи. Також за каденції команди Гамарау міські раді уперше почали готувати земельний аукціон.