Сьогодні, 27 квітня, під час засідання Львівської міськради 34 депутати проголосували за звільнення забудовника «Інтеграл-Буд» від сплати пайового внеску у бюджет Львова в розмірі 1,5 млн грн.

Як йдеться в пояснювальній записці рішення, ухвалами міської ради надано згоду на проведення в будівлях, що належать на праві власності територіальній громаді м Львова, робіт та затверджено договір інвестування виконання ремонтних та будівельно-монтажних робіт, укладеного між управлінням капітального будівництва ЛМР та ДП «Інтергал – Буд» ТзОВ «Фірма «Інтергал», пише Львівський портал.

Договором передбачено та виконано наступні ремонтні та будівельно-монтажні роботи:

впорядкування тильної сторони фасаду будинку № 12 на вул.Ак.Гнатюка,12 (капітальний ремонт)

впорядкування тильної сторони фасаду будинку №5 на вулиці Леся Курбаса (реставрація);

впорядкування тильної сторони фасаду будинку № 7 на вул. Леся Курбаса (капітальний ремонт)

ремонтні роботи у театрі на вулиці Лесі Курбаса,3 (реставрація);

влаштування дахової котельні у театрі на вулиці Леся Курбаса,3 (реставрація)

Управління контролю та аудиту департаменту «Адміністрація міського голови» погоджено кошторисну вартість виконання ремонтних та будівельно-монтажних робіт на загальну суму 1 591 606,47 грн.

Нагадаємо, питання звільнення цього забудовника від пайового внеску вже неодноразово розглядалося на засідання сесії, втім депутати своєї згоди на це рішення не давали.

Водночас депутати відхилили питання щодо звільнення від сплати пайового внеску у бюджет Львова компанії «Епіцентр».

Власником ТзОВ «Фірма «Інтергал» є народний депутат Володимир Зубик. Будучи у попередній каденції членом фракції Партії регіонів, він голосував за мовний закон Кивалова-Колесніченка, за так звані диктаторські закони, а ще раніше не підтримав визнання Голодомору геноцидом.