inside 540x263Завтра, 30 квітня, біля пам'ятника Королю Данилу на площі Галицькій відбудеться недільна волонтерська збірка "Hand Made". Захід відбуватиметься з 13:00 по 17:00 год. Купуючи на збірці сувеніри та їжу, львів'яни підтримують волонтерський рух, допомагають зібрати кошти на матеріали для маскувальних сіток, маскхалатів, рукавиць, балаклав та іншого спорядження для воїнів, яке виготовляється волонтерами.

"Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів збирає кошти на матеріали для виготовлення військового спорядження та "сухих" борщів, таких необхідних нашим на передовій. Чекаємо всіх, хто в той, чи інший спосіб пройшов цей шлях з нами, з країною, з українськими Воїнами... Нічо не має зіпсутися в господарстві. Приходьте – знищимо то файне їдло разом! Дівчата-волонтери пропонують неперевершену домашню випічку, каву та чай! Крім того, під час збірки НМ, можна буде придбати безліч оригінальних сувенірів ручної роботи.

Купуючи сувеніри та їжу на нашій Збірці, ти підтримуєш волонтерський рух, допомагаєш зібрати кошти на матеріали для маскувальних сіток, маскхалатів, рукавиць, балаклав та іншого спорядження, що виготовляється для Армії руками волонтерів. Достойно і з користю, "назло врагу" – частуймося і допомагаймо!", - повідомляють волонтери-організатори.