16864277 1862339200711807 521646346286288502 n«Дорогі друзі, бойові побратими та колеги! ЗАПРОШУЮ ВСІХ В ЦИРК! Завтра, 3.05.17 о 14.30, у мене відбудеться черговий похід в Шевченківський райсуд на судове засідання, присвячене моїй кримінальній діяльності. Проект здійснюється за підтримки обласної прокуратури в рамках урядової культурно-розважальної програми для активістів Майдану та добровольців російсько-української війни під кодовою назвою «АТО»... За мене «піклується держава»! Щоб мені не було скучно і я мав куди ходити!» - про це написав на своїй сторінці у Фейсбук львівський хірург, ангел охоронець добровольчих батальйонів "Азов" та "СІЧ" Костянтин Василькевич, якого звинувачують у хабарництві.

«Я себе почуваю іменинником дещо розгубленим і схвильованим, не знаю — на коли готувати забаву, яку страву захочуть дорогі судді та прокурори: копчені шини чи ароматичні коктейлі Молотова... У мене таке відчуття, що віддався в руки примітивних туземців-канібалів: вони проводять довкола мене якісь магічні обряди, шамани в мантіях проводять якісь обряди, в яких покланяються якомусь язичницькому божеству під назвою «кримінальний кодекс», роблять страшний і серйозний вигляд, розпалюють велике вогнище, бурмочуть якісь заклинання...

Я цілком усвідомлюю, що мене наївно хочуть принести в жертву, але цікавлять фольклорні особливості обряду, тому не хочу собі зіпсувати видовища. Бо в клітці вони будуть поводитися зовсім інакше! Я розумію, що їх вже мало хто сприймає серйозно, дехто вважає, що вони прийняли християнство, ще хтось вважає їх вимираючими дегенератами, є люди, які вважають їх клоунами... Але вони є!

Вони не вимерли після початку війни, їх не навернули до здорового глузду наші втрати, їх не розчулила загибель наших Героїв! Колись мені доведеться пояснювати своїм внукам те, чому ми винищили цю екзотичну «цивілізацію» так, як свого часу католики-іспанці винищили культуру інків під прапором християнства... Я дітям поясню: МИ НЕ ЗРУЙНУВАЛИ КУЛЬТУРУ, МИ ПРОСТО ЗНИЩИЛИ БАНДУ КАНІБАЛІВ!», - написав Костянтин Василькевич.

Отож, завтра, 3 травня, у Шевченківському районному суді м. Львова відбудеться судове засідання. Відтак усі, хто підтримує чи ні Костянтина Василькевича, може прийти та висловити свою позицію.

Нагадаємо, львівського хірурга, ангела охоронця добровольчих батальйонів "Азов" та "СІЧ" Костянтина Василькевича звинувачують у хабарництві. Попереднє судове засідання, що мало відбутися 20 квітня перенесли.

Також читайте «Я ніколи не вірив в те, що наші «органи» здатні на такі підстави», - львівського хірурга, добровольця звинувачують у хабарництві».