lavryk 7Народний депутат від фракції "Самопоміч" Олег Лаврик задекларував 74 млн грн доходу від продажу нерухомості. Про це повідомляє "Цензор.НЕТ" із посиланням на Єдиний державний реєстр декларацій.

Олег Лаврик 4-5 травня повідомив у Національне агентство з протидії корупції про отримання доходу від компанії "Онур Конструкціон Інтернешнл" у зв'язку з продажем нерухомості. Лаврик задекларував три суми - 20 млн грн, 40 млн грн і 14,20 млн грн.

Відповідно до реєстру нерухомості 5 травня фірма "Онур" зареєструвала право власності на 7,6 га землі в селі Солонка Львівської області. Договір купівлі-продажу підписано 30 березня цього року.
 
Цільове призначення землі - будівництво та обслуговування інших споруд громадської забудови, будівництво торгово-розважального комплексу.

Згідно з електронною декларацією, в 2016 році Лаврику належали ділянки в селі Солонка загальною площею 8,3 га.
 
"Цензор.НЕТ" звернувся по коментар до нардепа Лаврика й опублікує його відповідь, коли вона надійде до редакції.
 
Як відомо, Олег Лаврик з 2010 року і до обрання в парламент у 2014 році був депутатом Львівської міськради, з початку 2000-х і до січня 2014-го працював директором страхової компанії, в 1996-1999 рр. працював на ринку цінних паперів.
 
"Онур Конструкціон Інтернешнл" є дочірнім підприємством турецької компанії "Онур Тааххют". Фірму контролюють громадяни Туреччини Онур та Ісхан Четінджевізі. В Україні "Онур" регулярно виграє державні тендери на будівництво і ремонт автодоріг.