1 371«То квартирами військових забезпечила міська влада? Серйозно??? Чи тут все ж таки помилка????? Можливо, все ж таки краще написати, що гроші на квартири виділили з ДЕРЖАВНОГО бюджету!!! Так було б правдиво! І лише маленька частина фінансування від ЛМР! Я в шоці!!!!», - із такою реакцією на публікацію zaxid.net виступила у Фейсбук начальник управління інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації Ольга Березюк.

У коментарі Форпосту вона пояснила, що насправді кошти по цій програмі були виділені з державного бюджету: «З державного бюджету по цій програмі виділили для Львова 6,5 млн грн. Львівська міська рада фінансувала лише невелику частину від загальної суми».

18492330 1100948126715307 814036711 n

«У прес-службі Львівіської міської ради не збрехали, але це швидше маніпуляція», - прокоментувала Ольга Березюк інформацію прес-служби ЛМР, в якій йдеться про те, що «місто придбало 9 квартир для сімей військовослужбовців».

«Це якби моя мама спекла торт-приготувала коржі, крем, все зробила, а я поставила лише вишеньку зверху і написала : ось цей торт спекла я», - додала начальник управління інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації Ольга Березюк.