Гал-інфо

Перші місцеві вибори у шести ОТГ Львівщини розпочалися без порушень. Станом на 8:00 год неділі, 18 грудня, розпочали роботу 74 виборчі дільниці. До уточненого списку виборців включено 49 733 особи. Про це повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федір Алєйніков. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Для забезпечення комунікації  з виборцями, виборчими комісіями, спостерігачами  та громадськими організаціями – суб’єктами виборчого процесу та надання правової допомоги в обласній державній адміністрації постійно працює "Телефон довіри – вибори 2016", - повідомив Федір Алєйніков. - Тож про перебіг виборчого процесу на Львівщині можна оперативно повідомити за номером 067-492-13-79".

Як повідомив посадовець, задля сприяння виборчим комісіям у реалізації їх повноважень, забезпечення громадського порядку, охорони виборчих бюлетенів та іншої виборчої документації, моніторингу стану технічного забезпечення виборчих комісій в обласній та чотирьох районних державних адміністраціях працює робоча група зі сприяння проведенню перших місцевих виборів в шести ОТГ.

Нагадаємо, що вибори відбуваються у чотирьох районах, а саме – Кам’янка-Бузькому, Мостиському, Пустомитівському і Старосамбірському. Сьогодні обирають Мостиського і Судовишнянського міських голів, Нижанковицького селищного голову, трьох сільських голів, а також депутатів відповідних місцевих рад. Загалом на виборах  зареєстровано близько тисячі кандидатів у депутати і на посади голів.