nema vodi1У Львові завершено гідравліку магістральних трубопроводів від ТЕЦ-1 та ТЦ «Північна» та розпочато ліквідацію поривів виявлених на трубопроводах.

У результаті гідравліки було виявлено 75 поривів та дефектів на трубопроводах. З них 46 поривів та 16 дефектів на трубопроводах від ТЕЦ-1 і 1 порив та 12 дефектів на трубопроводах від ТЦ «Північна». Вже розроблено план ліквідації поривів і розпочато ремонтні роботи. Роботи проводять силами і коштом підприємства.

За словами директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степана Пакіжа, зараз активно тривають роботи з ліквідації виявлених поривів та дефектів на трубопроводах. Навіть у вихідні дні працюватимуть ремонтні бригади на ліквідації пошкоджень, щоб максимально швидко відновити подачу гарячої води споживачам. На наступний тиждень, в середу, ЛКП «Залізничнетеплоенерго» і ЛМКП «Львівтеплоенерго» представлять відкоригований графік відновлення гарячої води споживачам. Прогнозують, що частині споживачів гарячу воду відновлять швидше встановлених термінів.

«Гідравлічні випробування вже завершено. Поривів трохи менше у порівнянні з минулим роком. Найбільше поривів маємо у Франківському РТМ, зокрема, на вул. Володимира Великого. Ремонтні бригади у кожному районі вже розпочали роботи із ліквідації виявлених поривів і дефектів на трубопроводах», - додав головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Нагадаємо, щорічні гідравлічні випробування у м. Львові розпочалися з 10 травня. На час гідравліки призупинено подачу гарячої води усім споживачам.