5d0af6f1ba7beca263c8b46424ffea8a 1 500x334У Львові затримано чоловіка, який у власній квартирі незаконно виготовляв та збував психотропні речовини. Чоловіка взяли під варту із альтернативою внесення застави в розмірі 80 тис. грн. Злочинцю загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 працівниками Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції у Львівській області викрито та в подальшому затримано, в порядку ст.208 КПК України, чоловіка 1992 року народження, який у приміщенні квартири на території Галицького району міста Львова незаконно виготовляв та збував психотропні речовини.

За вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.307 КК України.

Наразі прокуратурою йому повідомлено про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення.

Крім цього, 18 травня Галицьким районним судом міста Львова задоволено клопотання прокуратури та обрано підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 80 тис грн.

У провадженні тривають першочергові слідчі дії, а також перевіряється причетність вказаної особи до інших злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів.

Зазначимо, що за вчинення вказаного злочину злочинцю загрожує покарання до 8 років позбавлення волі, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.