ТРК Львів

chuprynky69У суботу, 17 грудня, на вул. Генерала Чупринки, 69, відбулося урочисте відкриття відновленого приміщення Франківського районного суду м. Львова. Участь у заході взяли голова Державної судової адміністрації України, представники обласної влади, а також голови апеляційних, окружних, районних судів міста Львова.

Із вітальним словом до учасників та гостей заходу звернувся голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

“Дуже тішить, що у такий непростий для країни та переломний для судової системи України час відбуваються такі приємні події. Відновлення цього суду – це насамперед заслуга професійної, злагодженої роботи колективу, – зазначив очільник області. – Ми продовжуємо невеликими, але впевненими кроками йти уперед, щотижня відкриваючи на Львівщині нове підприємства, які створюють робочі місця і піднімають економіку. Звичайно, що цей прогрес був би неможливим, якби у нашому регіоні не панували закон і справедливість завдяки роботі чесних, порядних суддів”.

Нагадуємо, що Франківський районний суд м. Львова з 19 лютого 2014 року тимчасово припинив роботу, оскільки в приміщенні, де знаходився суд, внаслідок пожежі знищено службові приміщення, електромережу, пошкоджено сервер, тощо. Відтак користуватись приміщенням для здійснення правосуддя було неможливо.