18582454 1907588992850883 4157812032923040219 n«Чиновники вирішили «відкупитись» ямковим ремонтом. Мешканці вул. Котлярської мають незвичний вигляд з вікон своїх помешкань - робітники почали ремонт дороги. Такої події не пам'ятають навіть найстарші мешканці вулиці. Без будь-якого попередження поточний ремонт проводить ШРП Галицького району на замовлення Галицької районної адміністрації. Він передбачає лише часткову заміну бруківки у найпроблемніших місцях», - про це повідомив депутат ЛМР Сергій Івах, який неодноразово звертав увагу міських чиновників на наявність проблеми.

За словами Сергія Іваха, на жаль, йдеться тільки про ямковий ремонт. «Про заміну колектора, на жаль, поки не йдеться, оскільки не передбачені кошти, хоча працюємо над цим питанням півтора року. Закликаю жителів Котлярської контролювати ямкові ремонтні роботи, щоб вони були виконані якісно. Проте, розуміємо, що ямковий ремонт - процес тимчасовий і не вирішить всієї проблеми, тому наполягаємо на проведенні капітального ремонту вулиці Котлярської із заміною колектора», - додав Сергій Івах.

Нагадаємо, раніше Форпост писав про те, що «Львів’яни вимагають невідкладно почати ремонт вулиці Котлярської, погрожуючи перекриттям дороги».