04989679586976Відомий у Львові псевдоактивіст та антивакцинатор Остап Стахів нещодавно зробив щеплення від коронавірусної інфекції російською вакциною "Спутнік V". Про це Форпосту стало відомо сьогодні, 1 квітня.

За інформацією джерел, процедура пройшла незвичним способом, оскільки укол Стахіву робили не у руку.

"Вакцина була введена у те місце, в яке його раніше копнули, тобто у сраку", - повідомило джерело.

Нагадаємо, у березні скандально відомий львівський активіст із організації «Ідея нації» Остап Стахів увірвався до інфекційного відділення лікарні на Закарпатті, де лікують хворих на коронавірус. Він намагався показати, що в лікарні немає хворих, а коронавірус - вигадка. За порушення карантину його затримала поліція. Усіх порушників відвезли до відділу поліції, де склали адмінпротокол за порушення карантину за ст. 44 КУпАП.

35-річний Остап Стахів – відомий у Львові провокатор, голова маловпливової громадської організації «Ідея нації». Його часто звинувачували в організації замовних акцій та розслідувань, через що кілька разів кидали у смітник та обливали зеленкою. У 2015 році невдало кандидував на посаду мера Винників від УРП. У 2019 році балотувався у Львові до Верховної Ради, публікуючи фейкову соціологію про підтримку у понад 18%, хоча в результаті набрав 1,2% голосів виборців. Під час місцевих виборів у Львові торік він заявляв, що братиме участь у виборах мера Львова, втім не пройшов.

Під час карантину Остап Стахів неодноразово влаштовував провокації у лікарнях Львова та інших міст, транслюючи їх у соцмережі і переконуючи своїх підписників у тому, що пандемія коронавірусу – це вигадка. У грудні торік він проводив нелегальні пікети проти вакцинації від Covid-19 та карантину.