592bfbbedc09b«Львівський латинський архієпископ Мокшицький вважає Господа Бога палким польським націоналістом і прихильником польської колоніальної "місії на кресах". Начебто християнин, колишній секретар пап св. Івана Павли II і емерита Венедикта XVI вважає слушною смерть українських, російських, голландських, американських і інших дітей на Донбасі, а загибель тисяч українських військових, в т.ч. українських громадян польського походження "справедливим" (бо все, що Господь чинить, слушне і праведне!) покаранням України за відмову визнати події на "Волині" "геноцидом".

Чи не засидівся в Україні цей іноземний громадянин, для якого українці - "ота нація"? Може нехай тішиться путінським злочинам і чекає, коли рак на горі свисне, тобто Росія з православно-чекістської стане християнською, в себе на батьківщині?», - так прокоментував заяву Львівського митрополита Римо-католицької церкви Мечислава Мокшицького журналіст, публіцист і перекладач Андрій Павлишин.

Нагадаємо, Львівський митрополит Римо-католицької церкви Мечислав Мокшицький вважає, що війна на Донбасі - це божий знак про те, що українцям потрібно покаятися за Волинську трагедію.

Таку заяву він зробив в інтерв'ю польському тижневику Niedziela, пише LB.ua

Також читайте