Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->
18767400 412907152425017 688654710241562859 nУ соцмережі Фейсбук з’явилося оголошення про «мирну акцію ходіння по пішоходному переходу з метою вивезення сміття» біля обласного управління Державної фіскальної служби на вулиці Стрийській у Львові. Акція відбуватиметься в п'ятницю, 2 червня, о 17.30.
 
 
«В зв’язку з неможливістю більше терпіти сморід від смітників із ризиком захворювань, просимо підтримати мирну акцію», - йдеться в оголошенні на сторінці Варта 1
 
Ось як відреагували на ініціативу читачі Варти 1:
 
«Шановні мешканці, а давайте, ви за вихідні якось згуртуєтесь, обзвонитесь, спишитесь, і в понеділок, коли всім людям треба на роботу, ви вийдете на всі переходи, біля яких є смітники. По всьому Львову. Паралізуйте Львів. Оце двіжуха буде. 
А не оці поодинокі перекриття, треба потужно перекрити, щоб ніхто нікуди не їхав і не встиг, ні копи, ні швидкі, ні пожежні, всі щоб встали. Але в кожного мітингувальника, має бути селфі зі сміттям, інакше ходити по переходу не можна»
 
« Там світлофор, ви порушите ПДР і вас: а) будуть давити водії; б) штрафувати поліцейські»
 
«Так там регульовані пішоходні переходи. Як там збираються ходити? На зелене? Так і так ходять. Хіба з кульками сміття, щоб було зрозуміло, чого ходять»
 
«Мало ще у Львові невивезеного сміття, дуже мало.. Має назбиратися стільки, щоб нарешті у мізках визріло чітке запитання: хто несе персональну відповідальність за цей злочин бездіяльності, який обернувся трагічною смертю чотирьох людей і оповив львів'ян сміттевим Армагедомом? Шукати стрілочника, цапа-відбувайла, чи того, хто наділений довірою людей управляти містом? Може вже прийшов час виразити своє "фе" такому господарнику і згадати про відповідальність за неналежне виконання своїх обов'язків? Наводити фасадний марафет, то справа гарна, але показушна. Можна бабцю в косметичному салоні провести через процедури, підфарбувати і таке інше, і зовні вона виглядатиме майже молодичкою. Але від того її болячки не зникнуть і кроси вона не бігатиме. Краса красою, але для неї першочерговим і основним є належна підтримка життєвих функцій, а не вищіпані брови і ботекс губ. Очевидно першочерговим для львів'ян ще досі на першому місці є ботекс і файний вигляд.. Віддаючи перевагу косметологу, не скаржіться потім на здоров'я. Зате в труні ви будете мати красивий вигляд».
18921863 1777557042574263 5999399859653718657 n
вул. Лазаренка