884На сесії Львівської міської ради таки з’явився мер Львова Андрій Садовий. Він заявив, що був відсутній на сесії, бо мав зустріч з німецькими партнерами та вкотре почав нарікати на центральну владу, яка блокує вивезення сміття з міста. Про це повідомляє «Вголос».

Садовий поскаржився, що щодня з Львова можливо вивозити лише 80 тонн сміття. При цьому бургомістр похвалився, що на переповнені сміттєві майданчики він вчора поскаржився Володимиру Гройсману.

Депутати Львівської міської ради обурились постійною відсутністю Садового на сесійних засіданнях та запропонували йому скласти повноваження.

«Останні 10 років ви навчилися дуже добре говорити, але багато чого з ваших спічів не відповідає дійсності. Я б просив, щоб ваша карточка, коли вас немає на сесії, не була активна. Вас постійно немає на сесіях Львівської міської ради. З 843 питань, які розглядали депутати, ви були писутні під час розгляду 123. Ваша працездатність на пленарних засіданнях - 33%. Якщо ви не можете працювати, складіть повноваження і підіть у відставку. Ви не можете вирішувати важливі для Львова питання. Ми пропонували провести у Львові виїздне засідання уряду, але ні ви, ні партія «Самопоміч» це рішення не підтримала», – зазначив Маркіян Лопачак.