piket sud 2«Архібуд» подав клопотання і йому продовжили термін апеляційного оскарження. Знайшов майже 73 тисячі (це, до речі, про порядок сум для бажаючих судитись) і заплатив.За дивним збігом обставин, розгляд справи призначено на 12 липня, при тому що 05 липня оскаржуваний Договір оренди закінчує свою дію. Ось вам і відповідь чому тягнули час - думаю одним з аргументів буде що відсутній предмет спору, оскільки Договір оренди завершив свою дію. Як на мене аргумент лівий, але як зреагує суд», - про це повідомила адвокат Наталія Сікевич.

За її словами, апелянт при поданні апеляційної скарги має надати докази направляння апеляційної скарги сторонам (квитанція про поштове відправлення, як правило). Але скарги вона так і не отримала. «Мені апеляційна скарга НЕ надходила. Піду в суд, подивлюсь на ту квитанцію і будемо на пошті з’ясовувати чи то пошта випадкового загубила, чи то суд випадково не помітив, що копія не відправлена», - додала Наталія Сікевич.

Також адвокат зазначила: «І ті, хто радів що «Ми перемогли! Мми виграли апеляцію!», і інші, хто розумів, що до чого, - всім треба готуватись до цього слухання. Не тільки збіг по датах насторожує та відсутність надсилання апеляційної скарги, а й те, що навряд чи хто б без певних гарантій викидав 73 тисячі. Хоча, враховуючи ціну питання, звісно це не сума і ЛМР свого часу знайшла аналогічну суму, щоб оскаржити, і саме це нам і допомогло.Одним словом - поки все за планом, як ми і передбачали. Готуємось. Це слухання для нас критичне, бо від нього все і танцює (або ні) далі», - зауважила адвокат Наталія Сікевич.

Фото: ЗІК