206362mВиконавчий комітет Львівської міської ради на засідання 9 червня затвердив містобудівні умови та обмеження двох земельних ділянок на будівництво багатоповерхівок із знесенням існуючих споруд. Про це повідомляє ІА ZIK.

Виконком видав містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на будівництво товариством з обмеженою відповідальністю «Аурум-Сіті» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. М. Пимоненка, 7 зі знесенням існуючих споруд. Там планують звести десятиповерхівку (9 поверхів + технічний).

Також містобудівні умови та обмеження видали на зведення багатоквартирного житлового будинку з вбудованими громадськими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. М. Врубеля, 42-42-А зі знесенням існуючих нежитлових будівель. Там також планують звести десятиповерхівку (9 поверхів + технічний).

Крім того, на вул. Трускавецькій – вул. Академіка Я. Підстригача зведуть багатоквартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення та даховою котельнею. У майбутньому там планують дитсадок.