У єдиному львівському притулку для собак «Милосердя» просять про допомогу небайдужих із побутовими речами, харчами та ліками.

Притулок “Милосердя” звичайно залишається останньою надією для деяких собак. Старенькі, покинуті і нікому не потрібні, ті що опинилися на вулиці і зовсім не пристосовані до такого життя – вони потрапляють до притулка, пише Львівський портал

«Звичайно ми не можемо рятувати всіх, хоча намагаємося на скільки в наших силах. Буває, що в притулку нема місця, а тварину потрібно негайно кудись забирати. Тому мусимо ще й користуватися платними перетримками.  Звісно без допомоги людей, без вас, наша команда не змогла би утримувати такий притулок і давати прихисток близько 300 собакам. Наш притулок, це як містечко собак де є жителі, де вирує життя зі всіма його проявами. Потрібно лікувати, вчасно годувати, ремонтувати будки і вольєри, закуповувати дрова та солому, оплачувати комуналку (світло, вивіз сміття)», – наголошують у притулку.
Тому в «Милосерді»  дуже вдячні, коли небайдужі люди хочуть допомогти і підтримати притулок.
Ось що потрібно притулку:

Ліки, які закуповуються за необхідністю. Тому краще у телефонному режимі дізнаватися:
093 658 78 20, 093 453 10 35.

Це знаряддя праці: швабри з губковим віджимом, мішки на 20 л (найбільші і найміцніші), ошийники для середніх і великих собак, препарати від бліх і кліщів (вони дуже користуються попитом особливо веснянолітній період).

Також собаки не відмовляться від кисломолочних продуктів: кефір, сир.

Завжди потрібна крупа: пшенична, гречана, рис, вівсянка, може бути і макарони.

«Також дуже важлива фінансова підтримка. Нажаль, без цього не може прожити ні один притулок. Такі притулки, як наш, державою не фінансуються. Все відбувається на громадських засадах і тримається на небайдужих людях. Дякуємо всім, хто пам’ятає про притулок “Милосердя” і допомагає!», – зазначають у притулку.
Фінансову допомогу можна перерахувати сюди:

Філія Львівське обласне управління АТ” Ощадбанк”
МФО БАНКУ 325796
код ГДРПОУ органиізаціі 13807804
Рахунок № 26000300205345
Назва організаціі -Львівське товариство захисту тварин

Карточка Приватбанка
5168 7573 1888 4717
Сай Марина Витальевна www.miloserdia.com

PayPal prytulok.myloserdia@gmail.com