пісня укрМасштабний телепроект «Українська пісня / Ukrainian Song Project», який започатковано торік із метою пошуку, розповсюдження та промоції україномовної музики різних жанрів як в Україні, так і за кордоном, 12 червня розпочав прийом заявок від учасників.

Подати заявку можна до 1 серпня на сайті проекту -http://www.uapisnya.com.ua/.  

У серпні оргкомітет та музичні експерти «Української пісні» оберуть близько 15 фіналістів. Ці виконавці та гурти виступлять разомізнайвідомішимизірками нової української сцени у грандіозному концерті, який відбудеться 26 серпня 2017 року на «Арені Львів».    

Подати заявку на участь у Національному телепроекті «Українська пісня 2017» можуть виконавці та гурти з України та з-за кордону, які співають українською мовою. Відбір музичних композицій відбувається у таких жанрах: популярна музика, танцювальна музика, рок-музика, акустична музика. Перевага при відборі надається пісням молодих виконавців, які могли б стати хітовими та наповнити український музичний простір якісним контентом.

Анкета для учасників:https://goo.gl/forms/plGKOJJCcZMM5g9Q2

Гасло Національного телепроекту «Українська пісня / Ukrainian Song Project» - «Україна чекає, Україна вимагає української пісні!».

Організатор «Української пісні» - громадська організація «Україна. Культура. Світ». Підтримка: Львівська обласна рада та Львівська обласна державна адміністрація.