thumb news 20170614 161843 1497446323Двох незаконних мігрантів затримали учора ввечері біля українсько-польського кордону військовослужбовці Держприкордонслужби в рамках проведення операції «Кордон-2017». Про це інформують у прес-службі Державної прикордонної служби України.

Інформацію про появу невідомих осіб на околиці н.п.ф Рата прикордонники отримали від місцевих жителів. В ході перевірки інформації прикордонники відділу «Рава-Руська» Львівського загону неподалік кордону затримали 2 чоловіків без документів. Зі слів затриманих вдалося встановити, що вони є громадянами Сирії та мали намір незаконно потрапити до країн ЄС.

Затриманих громадян прикордонники доставили до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративних документів. 

Крім того учора вночі прикордонники Львівського загону у пункті пропуску «Рава-Руська» не пропустили в Україну 7 громадян Росії, вихідців із Чечні. Іноземців було не пропущено через не підтвердження мети перебування на території нашої країни.

Однак вже надвечір вказані громадяни спробували ще раз перетнути кордон в пункті пропуску «Шегині», що також на Львівщині. Проте охоронці кордону Мостиського загону знову їх не пропустили у зв’язку з не підтвердженням мети поїздки.