Сміттєвий протест може вельми ускладнити рух приватного та громадського транспорту в значній частині Франківського району. Сьогодні на 19.00 запланована акція протесту проти невивозу сміття у Франківському районі Львова. Йдеться про перехрестя вулиць Наукової-Тролейбусної.

Як повідомили в управлінні Патрульної поліції, організатори акції подали заявку до міської ради. Відтак поліція організовуватиме рух в цьому районі, пише Твоє місто

Водночас, варто Наукова є однією з найбільших транспортних магістралей Львова і її блокування спричинить затори та затримки у русі громадського транспорту.

Зокрема, це стосується маршрутних таксі №№7, 10, 14, 23, 27, 32, 38 та приміського маршруту №131. Крім того, може бути ускладнено рух для всіх міжміських автобусів, які виїжджають з автостанції на залізничному вокзалі і курсують по Науковій. Йдеться про стрийський, сколівський, трускавецький та дрогобицький напрямки.

Крім того, протест заторкне й громадський транспорт на вулиці Тролейбусній --  маршрутки №№9 та 11, а також тролейбус №25.

Перекриття Наукової  у залежності від його масштабів може  ускладнити рух на вулиці Княгині Ольги. Це стосується маршруток №№ 9, 21, 41, 45, 48 і приміського автобусу №114.

Пасажирам, які планують увечері поїздки в цей район,  слід взяти до уваги цю інформацію і скоригувати маршрути.