Сьогодні ввечері у Львівській медіатеці по вулиці Мулярській відбулася зустріч депутатів від «Самопомочі» в міській та обласній радах з, як було за анонсовано, «представниками професійних середовищ».

Напередодні представниками партії було здійснено обдзвін керівників львівських ОСББ, яких закликали прийти для спільного обговорення сміттєвої проблематики.

«Нічого конкретного ми не почули. Спочатку нам включили по скапу голодуючого Березюка, який довго мудрими словами розповідав, як би то Львів мав виходити із сміттєвої кризи, якби йому не заважали це робити. Потім нам включили «кіно» із ще однією депутаткою від «Самопомочі» пані Остріковою, яка розповіла про світовий досвід протистояння міського голови і прем’єр-міністра. Як наслідок, ми нічого конкретного по львівському сміттю не почули, але знаємо про клопоти мера Софії», - іронізує в коментарі Форпосту керівник ОСББ «Львів. Рилєєва,3» Орест Данчевський.

Принагідно під час зустрічі головам ОСББ було запропоновано агітувати мешканців, аби ті вийшли на протест до облдержадміністрації.

«Хіба я дурень ходити й на таке людей агітувати. Такої жє думки, мені здалося, і більшість інших голів. Ну, можливо, крім тих, хто давно симпатизує «Самопомочі» чи співпрацює з нею», - прокоментував Данчевський.

Як повідомляв Форпост, партія «Самопоміч» організовує акцію під стінами Львівської ОДА. Для цього функціонери партії просять забезпечити Львів «простими активістами, які зможуть давати коментарі». Акція «Самопомочі» щодо розблокування сміттєвих полігонів в області для вивезення сміття зі Львова має розпочатися 23 червня і анонсується як безстрокова.