tumblr inline orxu2hIGAX1ulcw27 500Коли минулої п’ятниці в 2-річної Естер піднялася температура, батьки навіть уявити не могли, передвісником якої страшної недуги будуть ці симптоми. Вони здавали аналізи, сподівалися на одужання. Але вже за кілька днів до них зателефонував лікар і терміново направив дівчинку до Львова. Вже там підтвердили найстрашніші підозри лікарів. У дівчинки гостра лімфобластна лейкемія. Про це пише «Ехо Червонограда».

Їй всього два рочки, але попереду у малечі 9 місяців хіміотерапії. Частину курсу оплатить держава, частково кошти на лікування повинні знайти самі батьки.

Це жахливо, коли життя твоєї дитини залежить від наявності кольорових папірців. Проте зараз немає часу роздумувати над тим, наскільки медицина в нашій державі безкоштовна. Зараз потрібно мобілізуватися, аби ця дівчинка жила. Щоб вона пішла до школи, мала друзів, обіймала маму і тата, дарувала усім нам свою посмішку, а колись, через багато років саме завдяки підтримці кожного з нас мала можливість тримати на руках власне дитя. Аби в неї була ця перспектива, ми дуже просимо усіх в межах своїх можливостей допомогти родині Олишко, не залишити їх на одинці з бідою. Нехай це буде по 10 гривень, проте разом ми зможемо зробити так, аби тоненька ниточка маленького життя не обірвалась.

tumblr inline orxu21qVwW1ulcw27 500