ЧаРівне

Депутати Рівненської обласної ради підтримали звернення до Львівського міського голови Андрія Садового, Кабінету Міністрів України, Генеральної прокуратури України щодо припинення вивезення твердих побутових відходів із м. Львів на територію Рівненської області.

Депутат Геннадій Шевченко запевняє, що Рівненщина зі сміттям може впоратися власними силами. А заступник голови Рівненської облради Олексій Бучинський звинувачує мера Львова Андрія Садового у безгосподарності.

«Львівське сміття – це є проблема всієї України. Це як якась хвороба, як якась пухлина, яка розходиться від однієї людини, яка є безгосподарником і яка зайняла позицію, що «якось воно буде». Це питання можна було вирішити кількома способами – зокрема знайти ще одну ділянку для нового полігону для побутових відходів, але ця людина нічого не зробила та забруднює всю Україну. Я вже не говорю за гроші, які витрачаються з бюджету Львова для вивезення сміття. Я думаю, що належну оцінку його діям та його партії «Самопоміч» дадуть виборці, - заявив Олексій Бучинський.

За звернення проголосувало 50 депутатів.